Mit főzzek ma? A savanykás ízek szerelmeseinek

Ha szereted a különleges ízeket, ezt a menüsort neked találták ki - nincs más hátra, mint feldobd vele a hét utolsó munkanapját!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkba pikáns ízvilágú receptek érkeznek, csicseriborsó-levest hoztunk édes-savanyú csirkével és meggytortával.

LEVES

Gyors marokkói csicseriborsó-leves

Recept itt!

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Édes-savanyú csirke egyszerűen

Recept itt!

Még több kínai étel itt!

DESSZERT

Meggykrémes torta

Recept itt!

Még több gyümölcstorta itt!

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...