Nem mindegy, mivel kezdjük a hetet. Ha ezt a menüt főzzük meg, baj biztos nem történhet velünk. Indítunk egy sárgaborsólevessel, amit a húsos-fűszeres, magyaros nokedli és klasszikus rizskoch követnek.
LEVES
borsóleves
A sárgaborsóleves nálunk talán kevésbé ismert - mi inkább főzeléknek készítjük -, de Lengyelországban régóta népszerű fogás, mivel nagyon tápláló, ugyanakkor olcsó - éppen ...
Még több borsóleves itt!
FŐÉTEL
húsos egytálételek
Valószínűleg minden tájegységünknek megvan a maga nokedli-ideálja, sajnos, nem ismerem mind. Egy olyan igazán magyarosat szertettem volna készíteni, ami minden húsimádó álma, amiben az ...
Még több húsos egytálétel itt!
DESSZERT
rizsfelfújt
A szomszéd néni régen rizskónak hívta. Nekünk mindegy, milyen néven fut, egy könnyű leves után tökéletes második fogás!
Még több rizsfelfújt itt!