Mit főzzek ma? Sárgaborsó-krémleves, rántott húsos szendvics és charlotte-torta vár

Nem kell mindig a főfogásra helyezni a hangsúlyt, néha a leves is elviheti a balhét. Ma így lesz: sárgaborsó-krémleves, rántott húsos szendvics és charlotte-torta a menü.

Sűrű, növényi fehérjében gazdag és laktató sárgaborsó-krémleves indítja a menüt, utána könnyedebb hangvételű fogások következnek, rántott húsos szendvics és charlotte-torta képében.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos szendvics itt!

DESSZERT

Még több charlotte-torta itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...