Mit főzzek ma? Sajtos póréleves, egyben sült zöldségek és kakaós puffancs a menü

A mai menüben igazán izgalmas ételeket kóstolhatunk. Ezek az ételek cseppet sem átlagosak!

Az első fogásunk egy laktató darált húsos, sajtos póréleves lesz, majd jöhet egy fantasztikus tavaszi zöldségfasírt, mindezt pedig megkoronázzuk egy kakaós puffanccsal.

LEVES

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségfasírt itt!

DESSZERT

Még több kakaós keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek