Frenetikus fogások kerülnek az asztalra a mai napon: sajtos karfiolleves, majd klasszikus sztrapacska, végül gesztenyés krémes jön.
LEVES
karfiolleves
Sajtos karfiolkrémleves
Nem mondanám magam kifejezetten nagy karfiol rajongónak, mégis egyik nap mérhetetlenül megkívántam a karfiollevest. A zeller és cheddar sajt ízével szuperül harmonizál, mégsem ettől ...
FŐÉTEL
sztrapacska
Juhtúrós sztrapacska egyszerűen
Nálunk juhtúrós sztrapacskaként ismert ez a népszerű szlovák étel, amit szomszédaink bryndzové halušky-nak hívnak. A sztrapacska Szlovákiában ugyanis savanyú káposztával készül, a ...
DESSZERT
kekszsüti
Gesztenyés krémes Flórától
Valami csokissal képzeltem el a gesztenyét, az interneten pedig leginkább vaníliásokat találtam, így megalkottam a saját verziómat.