Mit főzzek ma? Sajtos karfiolleves, melyet milánói sertésborda és Raffaello-szelet követ

Kellemes ebédet, délutánt, majd estét kívánunk ezzel a menüsorral: a karfiollevesünk sajtos lesz, a sertésbordánk milánói, a desszertünk pedig krémesen kókuszos!

Semelyik fogás nem hagyományos, mégsem flancos egyik sem!

LEVES

Sajtos karfiolleves

Ha valaki eddig nem szerette a karfiolt, nagy esély van rá, hogy megszereti. Vagy ha nem is, szívesen megeszi ezt a levest.  A recept a Nők Lapja Konyha 2013. szeptemberi számában ...

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

A kedvenc milánói sertésbordánk

A milánói sertésborda egy igazi klasszikus retró kaja, sokunk egyik kedvence, főleg gyerekkorunkból. Engem és tesómat legalábbis teljesen felcsigázott az összekevert maszatos tészta ...

Még több sült karaj itt!

DESSZERT

Még több kókuszos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...