Mit főzzek ma? Sajtos karfiolleves, melyet milánói sertésborda és Raffaello-szelet követ

Kellemes ebédet, délutánt, majd estét kívánunk ezzel a menüsorral: a karfiollevesünk sajtos lesz, a sertésbordánk milánói, a desszertünk pedig krémesen kókuszos!

Semelyik fogás nem hagyományos, mégsem flancos egyik sem!

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült karaj itt!

DESSZERT

Még több kókuszos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk