Mit főzzek ma? Sajtos karfiolkrémleves, préselt szelet spárgás újburgonyával és citromos pöfeteg keksz a menü

Van itt minden, ami szem-szájnak ingere: sajtos karfiolkrémleves, préselt szelet spárgás újburgonyával és citromos pöfeteg keksz. Jó étvágyat hozzájuk!

A mai ínycsiklandozó menüt egy szuper krémes karfiollevessel kezdjük, majd jöhet egy préselt szelet spárgás újburgonyával. Legvégül pedig citromos pöfeteg kekszek kerülnek majd az asztalra!

LEVES

Sajtos karfiolkrémleves

Nem mondanám magam kifejezetten nagy karfiol rajongónak, mégis egyik nap mérhetetlenül megkívántam a karfiollevest. A zeller és cheddar sajt ízével szuperül harmonizál, mégsem ettől ...

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Citromos pöfeteg keksz

A legtöbb esetben nem lennék túlságosan boldogok, ha a sütink megrepedezne, de ennél a keksznél szinte drukkolunk sülés közben, hogy minél töredezettebb, ráncosabb legyen. A pöfeteg ...

Még több vajas keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...