Mit főzzek ma? Sajtgombócleves, rakott zöldbab és mákos kalács töm degeszre

Terítve az asztal, szinte roskadásig: először zöld levest kanalazhatunk sajtgombóccal, a főfogás olaszos rakott zöldbab lesz, az édes befejezést pedig szlovén mákos kalács hozza.

Kellemesen megebédelhetünk ma, mindenkinek jut a sajtgombócos levesből, a rakott babból és az impozáns mákos kalácsból.

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Szlovén mákos kalács (Potica)

Szlovéniában nem telhet el húsvét, karácsony, esküvő vagy nagyobb ünnep anélkül, hogy poticát sütne a legtöbb család. A mákos, diós vagy más töltelékkel készülő, csavart kalács ...

Még több kalács itt!

Legújabb receptek

Szaftos vegán brownie

Tej és tojás nélkül is lehet ugyanolyan isteni, csupacsokis, szaftos brownie-t sütni, ráadásul furcsa alapanyagok sem kellenek a dologhoz. Az alábbi egyszerű recept pikk-pakk hozzájuttat ...

Húsmentes retró burger

Ki ne szeretné a strandon vásárolható hatalmas, retró hamburgereket, a maguk megkérdőjelezhető minőségével és magyaros alapanyagaival? Ebből az élményből eddig ki kellett maradnia a ...

Vegán forró csoki

Ha innál egy szuper forró csokit, de kihagynád a tejtermekéket, akkor itt egy szuper vegán verzió. A tejszínhabbal igazi finomság.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...