Mit főzzek ma? Sáfrányos karfiolleves, mallorcai lecsó és túrós linzer vár rád

Ma nem elégít ki minket a hagyományos receptúra: a karfiollevesünket sáfránnyal színeztük meg, a lecsónkat pedig Mallorca ihlette. De a nap édessége is megér egy misét!

Mára nem mást hozunk nektek, mint egy különlegesen aranysárga karfiollevest, egy picit sem hagyományos lecsóféleséget, és egy irtó csinos apró linzert.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Tumbet - a mallorcai lecsó

Lecsóból sosem lehet elég, néha-néha azonban érdemes körülnézni a nagyvilágban, máshol hogyan készítik ezt az egyszerűsége miatt fantasztikus fogást. A francia ratatouille-t talán ...

Még több lecsó itt!

DESSZERT

Még több linzer itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...