Mit főzzek ma? Retró kedvencek csütörtökre

Az itt következő összeállításunk akár nagymama konyhájából is érkezhetne - csupa-csupa lélekemelő, klasszikus finomság!

A mai "Mit főzzek ma" cikksorozatunkban almalevest hoztunk pásztortarhonyával és aranygaluskával.

LEVES

Hideg almaleves rozmaringgal

Recept itt!

FŐÉTEL

Sültpaprikás tarhonya

Recept itt!

Még több pásztortarhonya itt!

DESSZERT

Aranygaluska ahogy a nagymamám készíti

Recept itt!

Még több aranygaluska itt!

Legújabb receptek

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Mákos-málnás vaníliás mousse torta

Sütésben gyakorlott, tapasztaltabb embereknek ajánlom a torta elkészítését. Sok apró részből áll, ami külön odafigyelést igényel. Fontos a megfelelő dermesztés, pihentetés. Megéri ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...