Mit főzzek ma? Reteklevél-krémleves, medvehagymás spagetti és joghurtos gríztorta készül

A mai menü tele van fantasztikus tavaszi fogásokkal. Ha még nem érzed igazán ennek az évszaknak a hangulatát, akkor ezek után garantáltan fogod.

A mai csodás menüben reteklevél-krémleves, medvehagymás spagetti és citromos-joghurtos gríztorta szerepel.

LEVES

Reteklevél-krémleves

A retket már az ókorban is ismerték illetve termesztették. Mustárolaj tartalma miatt enyhén csípős. A legjobb frissen fogyasztani, de a hűtőben egy hétig is eláll, ehhez azonban meg kell ...

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges tészta itt!

DESSZERT

Citromos-joghurtos gríztorta

Sitty-sutty összedobható süti kategória. Citromos is, grízes is, kell ennél több? Esetleg a mellé kínált citromfagyi:-). A recept a Fenséges desszertek c. könyvből származik. (Bár az ...

Még több gríztorta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...