Mit főzzek ma? Vasárnap répakrémleves, rántott macisajt és gyors kakaós csiga vár

A vasárnapi menübe bár nem kerül hús, mégsem maradunk éhen, és erről főként az igen laktató rántott macisajt gondoskodik!

A vasárnapi menübe spenótos-paradicsomos répakrémleves kerül, melyet rántott macisajt követ szabadon választható körettel, a desszert pedig gyors kakaós csiga lesz.

LEVES

Paradicsomos répakrémleves spenóttal

Napok óta fájdalmas torokgyulladásom van. Semmi hangom (amin lehet a környezetem egy cseppet sem bánkódik), valamint alig tudok nyelni is. Idén ősszel valahogy engem is elkapnak a vírusok. ...

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több sajtos falatka itt!

DESSZERT

Még több csiga erre!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...