Mit főzzek ma? Vasárnap paradicsomleves, borjú bécsi és epres morzsasüti vár

A vasárnapi menü után tuti, hogy mind a tíz ujjad megnyalod, és a kötelező rántott hús sem marad el!

A vasárnapi menü első fogása tárkonyos paradicsomleves, borjú bécsi csodás osztrák krumplisalátával és epres-rebarbarás-crumble lesz!

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Még több crumble itt!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...