Mit főzzek ma? Zöldborsókrémleves, sajtos-cukkinis tortellini és tahinis brownie vár ma

A mai menüsor első tagja egy letisztult és gyönyörű színű borsókrémleves képében érkezik, a főétel húsmentes cukkinis tortellini, a desszert pedig nem egy szimpla brownie...tahinivel készül!

A mai menünk csodazöld krémleves, a főétel könnyed tortellini sok sajttal, a desszert pedig abszolút különlegesség!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több cukkinis tészta itt!

DESSZERT

Még több brownie itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek