Mit főzzek ma? Sültrépa-krémleves, tejben főtt karajszelet és házi sós-vajas karamella vár

Ma (is) kiteszünk magunkért: különleges répakrémleves, nem akármilyen vajpuha zsályás karaj és házilag készült apró vajas-mézes-sós karamella vár rátok!

Ma sem maradunk éhesen: sült répával készül a krémlevesünk, melyet ünnepinek is beillő olasz sült karaj követ, az édesség pedig ajándékba is mehet: sós karamella házilag!

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült karaj itt!

DESSZERT

Sós-mézes-vajas puha karamella

Tejkaramella, szinyorina bella.. Hangzik fel a fejemben a jól ismert strófa. Gyerekkorom óta szinte függője vagyok ennek az édességnek. Bár az első hely a szívemben mindig a marcipán ...

Még több praliné itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...