Mit főzzek ma? Mennyei palócleves, hortobágyi húsos, majd vaníliás palacsinta vár

A mai menü igazán kedvünkre való, hiszen a gazdag húsos leves mellett kétféle palacsinta is helyet kap: édes és sós is!

A mutatós és kiadós palócleves után a legjobb magyaros étel, hortobágyi húsos pali vár ránk, és ha már palacsintát sütünk, jó pár édeset is készítünk, méghozzá vaníliásat.

LEVES

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos palacsinta itt!

DESSZERT

Még több vaníliakrémes palacsinta itt!

Legújabb receptek

Őzpörkölt erdei gombákkal

Az őzhús egy sovány húsfajta, mely nemes ízvilágú, és a vele készült pörkölt felér a gasztronómia csúcsával. A természet kincseivel, erdei gombákkal gazdagítva, olyan gazdag ...

Tiramisus chia puding

Ha eddig nem tudtad, hogy készítsd el a chia magot, vagy annyira nem ízlett, akkor ez a recept neked szól. A tiramisu ízű puding tutira levesz a lábadról. Vegán verzióban is könnyen ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!