Ma egy magyaros leves + főétel és egy francia desszert telít el minden gyomrot:
LEVES
gombócleves
A legtökéletesebb nyírségi gombócleves
A legtökéletesebb nyírségi gombócleves receptje után kutatva hamar szembesültem az örökérvényű mondással, miszerint ahány ház, annyi szokás: ebből a klasszikus, kiadós ...
Még több gombócleves itt!
FŐÉTEL
cigánypecsenye
Pikáns cigánypecsenye sült burgonyával
A cigánypecsenye a hirtelen sült ételek közé tartozik, ami kellemesen füstös, fűszeres és kellően zsíros. Igazi íz- és kalóriabomba, amit érdemes olykor belecsalni a heti menübe. A ...
Még több cigánypecsenye itt!
DESSZERT
bundás kenyér
Francia bundás kenyér (Pain perdu)
A franciák „elveszett kenyérnek” nevezik a maguk bundás kenyerét, ami arra utal, hogy csodás módon lehet vele száraz kenyeret menteni. Létezik a miénkhez hasonló, serpenyőben sült ...
Még több bundás kenyér itt!