A mai napon egy isteni finom holland mustárleves készül, azután szűzpecsenye sül áfonyamártással, és gyerekkorunk kedvence, gesztenyeszív lesz a desszert.
LEVES
krémleves
Holland mustárleves szilvától
Hollandiában nagyon kedvelt krémleves, a mustár adagolását kóstolással beállíthatjuk ízlés szerint. Pirított bagettszeletekkel tálaltam, de a hollandok sokszor kortyolgatják bögréből ...
FŐÉTEL
szűzpecsenye
Szűzpecsenye áfonyaöntettel
Sertésszüzet elkészíteni egyáltalán nem olyan nehéz, mint azt sokan gondolnák, ugyanakkor egészen fenséges fogásokat hozhatunk össze belőle - a vörösáfonya például tökéletesen ...
DESSZERT
gesztenyegolyó
Gesztenyeszív
Meglehetősen macerás édesség a gesztenye és mandula pucolása miatt, de ha már ezen túl vagyunk, gyerekjáték az egész. Kis golyókat is készíthetünk ugyanígy, szerintem szuper gasztro ...