Mit főzzek ma? Mustárleves, szűzpecsenye és gesztenyeszív kerül az asztalra

Egyre közelebb a karácsony, így igyekszünk olyan ételeket válogatni nektek, amelyekkel hangulatba kerültök. A mai napon igazi ünnepi menü készül a konyhában.

A mai napon egy isteni finom holland mustárleves készül, azután szűzpecsenye sül áfonyamártással, és gyerekkorunk kedvence, gesztenyeszív lesz a desszert.

LEVES

Holland mustárleves szilvától

Hollandiában nagyon kedvelt krémleves, a mustár adagolását kóstolással beállíthatjuk ízlés szerint. Pirított bagettszeletekkel tálaltam, de a hollandok sokszor kortyolgatják bögréből ...

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Szűzpecsenye áfonyaöntettel

Sertésszüzet elkészíteni egyáltalán nem olyan nehéz, mint azt sokan gondolnák, ugyanakkor egészen fenséges fogásokat hozhatunk össze belőle - a vörösáfonya például tökéletesen ...

Még több szűzpecsenye itt!

DESSZERT

Gesztenyeszív

Meglehetősen macerás édesség a gesztenye és mandula pucolása miatt, de ha már ezen túl vagyunk, gyerekjáték az egész. Kis golyókat is készíthetünk ugyanígy, szerintem szuper gasztro ...

Még több gesztenyegolyó itt!

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!