Mit főzzek ma? Zellerkrémleves, zöldséges bulgur és almás, sós karamellás palacsinta vár

Kényeztesd magad a mai napon finom zöldségkrémlevessel, húsmentes, rostdús, színes és szépséges bulgursalátával, és egy hatalmas gyerekkedvenccel, melybe extra töltelék került!

A mai menü könnyed krémlevessel indul, amit rostgazdag, színes bulgursaláta követ sáfránnyal és zöldségekkel, a desszert pedig egy sós karamellás almás palacsinta lesz.

LEVES

Burgonyás zellerkrémleves

Úúú, nem vagyok egy nagy leveses..., főleg nem zöldségleveses. Életemben először brokkolikrémlevest ettem. Hmm, nagyon fincsi volt! Azóta letettem a voksom a krémlevesek mellett. Minden ...

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több bulgursaláta itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...