Mit főzzek ma? Bazsalikomos sajtkrémleves, tunkolós sertéspörkölt és felhőszelet a menü

A mai triónk bazsalikomos sajtkrémleves, magyaros-tunkolós sertéspörkölt és habos felhőszelet. Hibátlan receptek!

A mai januári menüsorba kivételesen került hús is, méghozzá egy klasszikus magyaros képében: sertéspörkölt érkezik! Őt egy laza sajtkrémleves előzi meg, és egy puha felhőszelet követi.

LEVES

Bazsalikomos sajtkrémleves

Igazi tömény sajtcsoda. Én abszolút sajtmániás vagyok, bárhol-bármikor és bármilyen formában-fajtában jöhetnek a sajtok. Egy ilyen sajtimádónak, mint amilyen én vagyok, ez a sajtleves ...

Még több sajtkrémleves itt!

FŐÉTEL

A legtunkolósabb sertéspörkölt

A magyar konyha egyik legikonikusabb fogása a pörkölt, melyet évszázadokra visszamenőleg a leggyakrabban sertéshúsból készítettek el. A magyar gasztrotörténelem hivatkozásai alapján a ...

Rántott sertéspörköltrecept itt!

DESSZERT

Még több habos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...