Mit főzzek ma? Bazsalikomos sajtkrémleves, tunkolós sertéspörkölt és felhőszelet a menü

A mai triónk bazsalikomos sajtkrémleves, magyaros-tunkolós sertéspörkölt és habos felhőszelet. Hibátlan receptek!

A mai januári menüsorba kivételesen került hús is, méghozzá egy klasszikus magyaros képében: sertéspörkölt érkezik! Őt egy laza sajtkrémleves előzi meg, és egy puha felhőszelet követi.

LEVES

Még több sajtkrémleves itt!

FŐÉTEL

Rántott sertéspörköltrecept itt!

DESSZERT

Még több habos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk