Mit főzzek ma? Vegán karfiolkrémleves, gombavadas és vaníliás-epres clafoutis vár

A hetet könnyed, húsmentes fogásokkal nyitjuk, lesz itt többféle gomba, karfiol, vanília és eper is.

A mai nap során nem terheljük magunkat és a környezetet sem hússal: a leves vegán és krémesen karfiolos, a főétel álvadas gombából, a desszert pedig low carb és epres!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több gombapörkölt itt!

DESSZERT

Low-Carb vaníliás clafoutis eperrel

Ha édességről van szó, egyáltalán nem vagyok válogatós, megeszek szinte bármit, ami utamba kerül. Ennek oka nagy valószínűséggel az, hogy ilyen rettenetes bűnt csak igen ritkán ...

Még több clafoutis itt!

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Székely tészta

A receptet az anyósomtól kaptam. Megkérdezésemre csak annyit tudott mondani, hogy kb. 30 évvel ezelőtt kapta egy barátnőjétől. Az ő édesapja volt talán székely ember.

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!