Mit főzzek ma? Vegán karfiolkrémleves, gombavadas és vaníliás-epres clafoutis vár

A hetet könnyed, húsmentes fogásokkal nyitjuk, lesz itt többféle gomba, karfiol, vanília és eper is.

A mai nap során nem terheljük magunkat és a környezetet sem hússal: a leves vegán és krémesen karfiolos, a főétel álvadas gombából, a desszert pedig low carb és epres!

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több gombapörkölt itt!

DESSZERT

Még több clafoutis itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek