Mit főzzek ma? Édesburgonya-krémleves, őszi zöldségrakottas és csokis keksz készül

A mai menü első két fogása szépséges, sárgás, őszies színekben pompázik, a desszert pedig egy igazi jolly joker a csokirajongóknak.

Mára édesburgonya-krémlevest kínálunk, ami kókusztejjel készül, a főétel őszies zöldségrakottas csodás színekben, rengeteg sajttal, a desszert pedig Martha Stewart csokis keksze.

LEVES

Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonyakrémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészíthető, de az első őszi hidegekben ...

Még több krémlevesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségrakottas itt!

DESSZERT

Martha csokis keksze

Az ősz beköszöntével mindig előtör az édesség vágyam, hűvös estéken állandóan valami finom ropogtatni valót keresek. A kekszekből inkább a saját készítésűt preferálom, de nem ...

Még több csokis keksz itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...