Mit főzzek ma? Érkezik a brokkolikrémleves, a tavaszi rakottas és a flamingószelet

A mai menüsor egészen színes lett és tavaszias, tartsatok velünk most is! Három fincsi fogással érkezünk.

Egy szép élénkzöld brokkolikrémleves nyitja a sort, húsos rakottas a főétel, és csinos, réteges rózsaszín süti a harmadik.

Még több brokkolikrémleves itt!

FŐÉTEL

Tavaszi rakottas

Egy igazi vitaminbombát készítettem: csőben sült bimbóskel, sárgarépás csirkemellel. A kelbimbó vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag, magas rosttartalmának köszönhetően ...

Még több rakottas hús itt!

DESSZERT

Még több réteges süti itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...