Mit főzzek ma? Ázsiai karalábéleves, illatos csirke és sütés nélküli lime-pite a menü

A karalábélevest ázsiai irányba csavartuk, a főételt kínaiba, a desszertet pedig sütés nélkül raktuk asztalra, jó étvágyat!

Hogy mit főzz ma? Hát mondjuk ezt a három finomságot!

LEVES

Még több karalábéleves itt!

FŐÉTEL

Még több bundás hús itt!

DESSZERT

Még több citromos pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek