Mit főzzek ma? Sáfrányos karfiolleves, rakott cukkini és nutellás-banános puffancs vár rád

Különleges fűszerezésű karfiolleves, nyarat idéző paradicsomos főétel és gyerek- és felnőttkedvenc töltött puffancs vár!

Nem lesztek ma sem éhesek, ha rajtunk múlik: inspiráljon titeket a sáfrányos karfiolleves, a rakott cukkini sok paradicsommal és ez a nutellás puffancssütemény!

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több cukkinis egytálétel itt!

DESSZERT

Nutellás-banános puffancs

Rákaptál a kenyérsütésre, és nem tudsz mit csinálni a maradék csomagolt toast kenyérrel? Szeretnél kevés hozzávalóból, gyorsan valami édeset? Akkor szerencséd van, mert ez a ...

Még több töltött süti itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...