Mit főzzek ma? Vasárnapra becsinált leves, rántott karfiol és csíkos krémes jár

A napi menü méltó lesz a vasárnaphoz: a leves a nagymamák emlékét idézi, a főétel hétvégére való rántott finomság, igaz húsmentesen, a desszert pedig krémes lesz.

A vasárnapi menü csirkés becsinált leves lesz, a főétel rántott karfiol, a desszert pedig csíkos krémes.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több bundázott zöldség itt!

DESSZERT

Még több krémes sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek