Előételnek selymes és ízekben gazdag ragulevest, főételnek egy nagyon finom cheddar sajtos rakott zöldséget, desszertnek pedig céklából készült brownie-t ajánlunk.
LEVES
raguleves
Tárkonyos csirkeraguleves Gerzsenyi Flórától
Anyukám zseniálisan alkot a konyhában, főzőtudományával megállná a helyét a világban bárhol. Ezt a receptet is tőle tanultam - a különbség annyi, hogy én laktóz- és ...
FŐÉTEL
rakott zöldség
Cheddar sajtos őszi zöldségrakottas
Nemcsak elképesztően finom, hanem szemet gyönyörködtető is! Az őszi, színes zöldségekből épített koszorú már magában is új szintre emeli a rakott zöldségfogások fogalmát, a ...
DESSZERT
brownie
Céklás-étcsokis brownie
Zöldséggel dúsítani a csokis süteményeket azért remek megoldás, mert a jócskán lejjebb tornázhatjuk vele a süti zsír- és szénhidráttartalmát, miközben a rosttartalmat pedig ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!