Mit főzzek ma? Pórés kukoricaleves, csicseris marharagu és színes bögrés palacsinta a menü

Mai menünket imádni fogjátok! Izgalmas ízvilág, rögtön egy pórés kukoricalevessel, amit egy zöldséges marharagut követ, végezetül pedig egy mennyei palacsinta a jutalom.

Van kedvetek a színek birodalmában barangolni mai menünkkel? Gyertek, szebbnél szebb fogásokkal csábítunk.

LEVES

Pórés kukoricaleves

Ezt az egyszerű levesreceptet gyermekeim nagymamájától tanultam, aki egyik Egyesült Királyságban töltött útja során gyűjtötte.

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több ragu itt!

DESSZERT

Még több különleges palacsinta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...