Mit főzzek ma? Pórés karfiolleves, májas rizses hús és citromkocka andalít

Ma sem kötünk kompromisszumot: fantasztikus ízekkel dolgozunk, fantasztikus ételekkel lakunk jól. Póréhagymás karfiolleves, májas rizses hús és citromkocka készül.

A mai ízkavalkádot az alábbi hármas biztosítja: karfiolleves, majd húsos-májas rizs, végül citromkocka érkezik.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Dirty Rice, avagy a piszkos rizs

A piszkos rizs (eredeti nevén Dirty Rice) egy klasszikus cajun étel, mely a Franciaországból bevándorló, és manapság az amerikai New Orleanstól dél-nyugatra fekvő, illetve a Louisiana ...

Még több rizses hús itt!

DESSZERT

Lemon bar, a legkrémesebb citromkocka

Imádni fogjátok ezeket a fényes és csillogó citromkockákat ropogós-omlós tésztaalappal és puha, zamatos citromos töltelékkel. Azon túl, hogy ez a sütemény isteni finom és frissítő, ...

Még több sütikocka itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...