Mit főzzek ma? Póréhagyma-krémleves, töltött padlizsán és házi kaktusz jégkrém csábít

Csodás színek, változatos ízek mai menünkben! A hagymakrémleves után töltött padlizsánnal csábítunk, majd jöhet egy kis hideg retró jégkrém, házi köntösben.

Mai menünkben a színek és az ízek kavalkádját hoztuk el nektek, szeressétek:

LEVES

Még több hagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Olaszos töltött padlizsán

Imádjuk az olasz konyha egyszerű, letisztult ízeit, úgyhogy most ebben a szellemben készítettük el ezt a töltött padlizsánt is. A fogást a padlizsán mellett a paradicsom és a mozzarella ...

Még több töltött padlizsán itt!

DESSZERT

Kaktusz jégkrém

Ezúttal a sokunk által imádott Kaktusz jégkrém házi verzióját készítettük el. A kész jégkrémek szép színesek és annál is ízesebbek lettek, az egyes rétegek remekül átadják a ...

Még több gyümölcsfagyi itt!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...