Mit főzzek ma? Pompás, színes finomságok

Iszonyú finom fogásokat válogattunk a hétvége első napjára. Bár a meggynek még nincs itt a szezonja, befőttből majdnem ugyanolyan jó lesz a leves.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban meggylevest hoztunk spenótos nokedlivel és diós sütivel.

LEVES

Puncsos meggyleves

Recept itt!

Még több meggyleves itt!

FŐÉTEL

Tiroli spenótos nokedli gorgonzolával és szalonnával

Recept itt!

Még több galuska itt!

DESSZERT

Gazdag diós Iluska konyhájából

Recept itt!

Még több diós süti itt!

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...