Mit főzzek ma? Petrezselyem-krémleves, zsályás sertéskaraj és mentás citromhab bódít

Napfényes, tavaszi menü vár ma mindenkire: mascarponéval gazdagított petrezselyem-krémleves, tejben omlósra főzött sertéskaraj és mentás citromhab a menüajánlat.

Használjuk a legfinomabb ételekhez a legfrissebb tavaszi ízeket és alapanyagokat. Készítsünk ma ebédre lenyűgözően zöld petrezselymes krémlevest, istenien omlós sertéskarajt és lágy citromhabot mentával.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült karaj itt!

DESSZERT

Még több desszertkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek