Használjuk a legfinomabb ételekhez a legfrissebb tavaszi ízeket és alapanyagokat. Készítsünk ma ebédre lenyűgözően zöld petrezselymes krémlevest, istenien omlós sertéskarajt és lágy citromhabot mentával.
LEVES
krémleves
Mascarponés petrezselyem-krémleves
Nem tudom, másnál hogy van, de nálam rendszeresen felhalmozódik a petrezselyem, és ha már megvan a téli készlet, akkor remek felhasználási mód lehet ez finom, könnyű, nyári leves is!
FŐÉTEL
sült karaj
Tejben főtt sertéskaraj zsályával (Maiale al Latte)
A Maiale al Latte egy hagyományos olasz fogás, melynek receptúrája tejben párolja a sertéshúst, ami ettől hihetetlenül puha és finom lesz. Ráadásul az elkészítése is egyszerű! Lehet, ...
DESSZERT
desszertkrém
Mentás citromhab
Nagyon citrusos, nagyon mentás, és szuper frissítő tud lenni ebben a hőségben egy jéghideg mentás citromhab! Próbáljátok ki Ti is! ;)
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!