Mit főzzek ma? Paradicsomleves, sárgadinnyés saláta és erdeigyümölcs-fagyi vár ma

A mai menü olyan ételekből áll, melyek bár eltelítenek, mégsem terhelik meg a gyomrot.

A mai menü egy feltuningolt paradicsomlevesből áll, utána egy könnyed sárgadinnyés saláta következik sült tofuval, majd egy cukormentes erdeigyümölcs-fagylalttal fejezzük be az ebédet.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több saláta itt!

DESSZERT

Még több fagylalt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek