Kéttányéros palóclevest, ízletes szilvamázas csirkét és kávéhabos profiterolt ajánlunk.
LEVES
palócleves
"Kéttányéros" palócleves
A legenda szerint, amikor Mikszáth Kálmán először kóstolta a palóclevest, annyira ízlett neki, hogy azonnal két tányérral is szedett belőle. A történet több mint 100 éves, ahogy ...
FŐÉTEL
gyümölcsös húsok
Szilvamázas csirke
Isteni ez a fénylő csirkehús, ami leginkább aszalt szilvával töltött csirkemellre emlékeztet. Mindenkinek ajánlom, akár nyáron a grillsütőn készíti, akár a karácsonyi asztalt ...
DESSZERT
profiterol
Kávéhabos profiterol
Sokak kedvenc olasz édessége házilag is elkészíthető, és bár teljes odafigyelést és egy féldélutánt igényel, a végeredményért mindenképpen megéri kipróbálni.