Mit főzzek ma? Palócleves, sárgaborsó-főzelék és könnyű diós süti ámít

Jöhet a mai menü, mindenki tűkön űlve várta már, ugye? Levesnek palóc, főzeléknek sárgaborsó, sütinek diós! Látjátok? Csodásak!

Nem maradtok éhesek, ez már egészen biztos, hiszen három igazán laktató fogást hoztunk nektek őszre!

LEVES

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Még több sárgaborsó-főzelék itt!

DESSZERT

Még több diós süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek