Mit főzzek ma? Olaszos összeállításunk szombatra

Íncsiklandó menüsort állítottunk össze a hétvége első napjára. Az olasz konyha kedvelői biztosan odalesznek érte.

A mai "Mit főzzek ma" cikksorozatunkban minestrone levest hoztunk paradicsomos csirkével és ricottás tortával.

LEVES

Minestrone ricottás tortellinivel

Recept itt!

FŐÉTEL

Cacciatore, az olaszok csirkepörköltje

Recept itt!

Még több fűszeres hús itt!

DESSZERT

Ricottás-mascarponés mini epertorták

Recept itt!

Még több tortácska itt!

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...