Különleges ricottás padlizsánkrémleves, olasz egybefasírt és szintén olasz almafánk vár ma titeket.
LEVES
zöldségkrémleves
Padlizsánkrémleves csicseriborsóval és ricottával
A krémlevesek változata véget nem érő, ennek ellenére padlizsánkrémlevessel eddig egyetlen egyszer találkoztam (egy budapesti étteremben). Itthon is első ízben készült, mégpedig egy ...
Még több zöldségkrémleves itt!
FŐÉTEL
fasírt
Sütőben sült olasz fasírt marinara szósszal
Az olasz fasírt olyan, mint egy óriási húsgombóc, amit kívül-belül marinara szósszal és sok sajttal töltenek meg. Itt nyugodtan eltekinthetünk az apró húsgombócok gyúrásától, ...
DESSZERT
töltött fánk
Olasz almafánk
Egy majdnem fánkrecept, az almás karika, más néven bundás alma. Ugye milyen furán hangzik, hogy egy sűrű palacsintatésztába forgatott alma a farsangi fánkok sorába léphet, de nézzetek ...