Mit főzzek ma? Nyírségi gombócleves, velős pacalpörkölt és szelíd gesztenyegolyó laktat

Nagyon magyaros, rendkívül laktató, húsos, hagyományos... ezek a mai jelzőink, és ezúttal még belsőségből készült pörköltet is kínálunk!

A mai nap azoknak kedvez majd, akik nem laknak jól egy krémlevessel vagy salátával:

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Velős pacalpörkölt

A pacal egy igazi kuriózum, de egyben nagyon megosztó étel is. A marha megtisztított gyomrának egy részéről van szó, ami megfelelően elkészítve igazi ínyencségnek számít.

Még több pacalpörkölt itt!

DESSZERT

Szelíd gesztenyegolyók

Olyan élményt nyújt ez a bonbon, mintha tényleg egy valódi gesztenyébe harapnánk... no, persze a szúrós külső nélkül. Ezen kívül azonban minden más téren, ízben és kinézetben is, ...

Még több gesztenyegolyó itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Pizzás gofri sajttal

Mit kapunk, ha egy gazdag pizzatésztát megtöltünk paradicsommal és sajttal, majd a forró gofrisütőbe dugjuk? Nos, természetesen pizzás gofrit, ami kívülről ropog, belül pedig sajttal ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...