Mit főzzek ma? Nyári finomságokkal robogunk tovább

Lassan akkorára bővül a szezon kínálata, hogy nehéz eldönteni, melyik isteni alapanyag után nyúljunk - ma a kukoricára és a ribizlire esett választásunk.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban kukoricagazpacho-t hoztunk carbonaraval és ribizlis sütivel.

LEVES

Kukoricagazpacho

Recept itt!

Még több gazpacho itt!

FŐÉTEL

Gyors carbonara

Recept itt!

Még több carbonara itt!

DESSZERT

Ribizlis-mandulás süti

Recept itt!

Még több morzsás süti itt!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...