Mit főzzek ma? Nyári bableves, paradicsomos csirkecomb és ribizlikenyér a mai menü

A mai menü csodás nyári fogásokat tartalmaz, melyektől nem nehezülsz el. Még a bablevestől sem, hiszen egy nyárkombatibilis verziót hoztunk neked.

Kezdésnek egy csodás nyári bablevest hoztunk, majd jöhet egy burgonyás-paradicsomos csirkecomb, végül egy gyömbéres ribizlikenyér.

LEVES

Nyári bableves (Bableves 6.)

A bableveseknek egy teljesen más műfaja: igazi nyári verzió, hús (következésképpen füstös íz) nélkül, sok fűszerrel. Érdemes kipróbálni.

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Még tepsis hús itt!

DESSZERT

Gyömbéres ribizlikenyér

Nincs párja sem ízben sem küllemben ennek a sütinek, a gyümölcskenyerek mondhatjuk úgy netovábbja. A kis piros bogyók a felvágásnál csodálatosan látszanak a tésztában. Az édes ...

Még több gyümölcskenyér itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...