Mit főzzek ma? Nagyszerű ízek hagyományos fogásokban

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma gombalevest hoztunk bundázott csirkével és mákos, diós tekerccsel.

LEVES

Sajtos gombaleves

Recept itt!

Még több gombaleves itt!

FŐÉTEL

Fűszeres tejfölben és kukoricalisztben sült csirkemell márványsajtmártással

Recept itt!

Még több bundás hús itt!

DESSZERT

Briós tekercs dió- és máktöltelékkel

Recept itt!

Még több bejgli itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek