Mit főzzek ma? Miso leves, teriyaki padlizsán és tápiókapuding csábít ma

A mai menü egészen Ázsiáig repít majd fantasztikus ízeivel.

Kezdésként egy könnyed miso levest szolgálunk fel, majd jöhet egy pikánk teriyaki padlizsán, végül egy selymes, mangós tápiókapuding.

LEVES

Még több ázsiai leves itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édes krém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek