Mit főzzek ma? Minestrone, pénztárcabarát paprikás krumpli és diós-csokoládés püspökkenyér vár ma

Ünnepeld a hétvégét fenséges minestronéval, pénztárcabarát paprikás krumplival és mennyei diós-csokoládés püspökkenyérrel!

Mai menünk levese, vagyis a télies minestrone a benne található sütőtöktől lesz igazán szezonális ízvilágú. Nem éppen egy könnyed levesről van szó, de pont lecsúszik utána még egy tányér paprikás krumpli és egy szelet diós-csokoládés püspökkenyér.

LEVES

Téli minestrone Anna konyhájából

Sokszor találkoztam már ezzel a levessel korábban is, ettem a hazájában is, és természetesen az olasz konyha elkötelezett híveként magam is készítem néhanapján. A legjobban az itáliai ...

Még több minestrone itt!

FŐÉTEL

Még több paprikás krumpli itt!

DESSZERT

Még több püspökkenyér itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...