Mit főzzek ma? Mexikói krémleves, gyors csibebrassói és karamellizált banándesszert a menü

Az ízek kavalkádjával támadunk le titeket kedden, de az a jó hírünk, hogy minden fogás tökéletes összhangot alkot! Mexikói krémleves, csirkebrassói és könnyed, karamellizált banándesszert készüljön.

Nem hagyunk titeket izgalmas menü nélkül kedden sem. A gazdag krémlevest egy gyors csibebrassói követi, hogy az ízek végül kiteljesedjenek a csodás, karamellizált banános desszertben.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több brassói itt!

DESSZERT

Még több pohárkrém itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...