Mit főzzek ma? Mexikói húsleves, padlizsános baklava és citromos csodapite csalogat

A mai napon is isteni ebédben lesz részünk: a három fogás mexikói húslevevesből, sós, fetás baklavából és csodás citrompitéből áll.

Elképesztő ebéd érkezik a mai napon, amit biztosan mindenki szeretni fog. A menü három fogása mexikói húsleves, padlizsános baklava és citrompite.

LEVES

Mexikói húsleves kukorica salsával

Egyszerű, de nagyszerű leves, ami van olyan jó, mint amit rendelni szoktunk, ráadásul gyorsan elkészíthető. Próbáljátok ki mindenképpen, különösen ha annyira imádjátok a koriandert, ...

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Padlizsános-fetás baklava

Eredetileg pirított, tört magvakkal készül a világ valószínűleg legédesebb sütije a baklava, melynek most egy merőben más, fetás-padlizsános, nagyon egzotikus ízvilágú verzióját ...

Még több különleges rétes itt!

DESSZERT

Citromos csodapite

A süti, amit egy tésztából készítünk, mégis három rétegű lesz. Egyébként intelligens krémes néven is fut a vaníliás változata... A receptet jocooks oldalán találtam.

Még több krémes itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...