Mit főzzek ma? Mexikói húslevessel, marhahúsos pásztorpitével és brownie-val lakunk jól

Húsban gazdag napunk lesz ma, ami remélhetőleg elég energiát ad majd a teendőinkhez. Főzzünk mexikói csirkés húslevest egy kis kukoricás kiegészítővel, majd szaftos, marhahúsos pásztorpitét, desszert gyanánt pedig gyors brownie készüljön.

A napi menü bővelkedik majd minden jóban, de főleg húsban. Csoda, hogy a desszertbe nem kerül egy kevés belőle. Készüljön mexikói húsleves csirkéből, gazdag pásztorpite marhából és ragacsos brownie nutellával.

LEVES

Mexikói húsleves kukorica salsával

Egyszerű, de nagyszerű leves, ami van olyan jó, mint amit rendelni szoktunk, ráadásul gyorsan elkészíthető. Próbáljátok ki mindenképpen, különösen ha annyira imádjátok a koriandert, ...

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Marhahúsos pásztorpite

Többek közt az angolok egyik legendás étele a pásztorpite -igaz eredetileg bárányhúsból készül-, amit egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnánk. Ezzel a recepttel otthon te is bátran ...

Még több húsos pite itt!

DESSZERT

Még több brownie itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...