Ma egy hideg levessel nyitunk, természetesen uborkából, a főfogás burgonyamentes padlizsángnocchi, a desszert pedig áfonyás muffin mézzel, ricottával.
LEVES
hideg levesek
Hideg zelleres uborkaleves
Nyári hőségben a legjobb választás egy hideg uborkaleves, melyet sima és vegán tejföllel is el lehet készíteni, minél sűrűbbre készítjük, annál jobban laktat és nem is kell más ...
FŐÉTEL
gnocchi
Füstös padlizsángnocchi sültparadicsom-szószban
A gnocchi egy gyors, szinte elronthatatlan házi tésztaféle, amit ráadásul kényünkre-kedvünkre alakíthatunk. Én most a krumplit cseréltem ki benne füstös padlizsánra, és a végeredmény ...
DESSZERT
gyümölcsös muffin
Ricottás-áfonyás muffin mézzel
Ezeknek a könnyen összedobható, fűszeres és szaftos muffinkáknak akár hétköznap este is nekiállhatunk, egy biztos: gyorsan el fognak fogyni. Az áfonyát persze helyettesíthetjük más ...