Mit főzzek ma? Borsóleves csirkeszárnnyal, grenadírmars és joghurtos citromhab a menü

A mai menüsor első két fogása a magyaros vonalat erősíti, a desszert viszont ígér némi bohém könnyedséget.

Ma is igazán tartalmas menüt tettünk össze: a leves az egyik kedvencetek az oldalról, a főétel húsmentes klasszikus igazi nyári koviubival, a desszert pedig fanyaran citromos pohárkrém.

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több krumplis tészta itt!

DESSZERT

Még több desszertkrém itt!

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!