Mit főzzek ma? Borsóleves csirkeszárnnyal, grenadírmars és joghurtos citromhab a menü

A mai menüsor első két fogása a magyaros vonalat erősíti, a desszert viszont ígér némi bohém könnyedséget.

Ma is igazán tartalmas menüt tettünk össze: a leves az egyik kedvencetek az oldalról, a főétel húsmentes klasszikus igazi nyári koviubival, a desszert pedig fanyaran citromos pohárkrém.

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több krumplis tészta itt!

DESSZERT

Még több desszertkrém itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...