Mit főzzek ma? Medvehagymás-pórés burgonyakrémleves, sült nudli sült savanyúkáposztával és Eszterházy-szelet vár

Finom fogásokra vágytok, nem túl nagy nehézségek árán? Nos akkor a medvehagymától friss burgonyaleves, egy baconos sült nudli főételnek és egy Eszterházy-szelet épp jó lesz nektek.

Készen álltok a mai menüre? Medvehagymás burgonyakrémleves, isteni sült nudli és klasszikus sütiszelet vár.

LEVES

g több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több nudli itt!

DESSZERT

Még több Eszterházy-torta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...