Az első fogásunk egy parmezános-spenótos csicserileves, másodiknak medvehagymás tészta kerül az asztalra, végül néhány linzert majszolhatunk majd el.
LEVES
Parmezános-spenótos csicserileves
Ez a szuper és egyszerű parmezános csicseriborsóleves olyan könnyed, tápláló és laktató, hogy rögtön meghozza az életkedvünket. Nagyon gyorsan összeállítható, és csupán néhány ...
Még több zöldségleves itt!
FŐÉTEL
Legfinomabb medvehagymapesztós tészta
A medvehagyma szezonja idején a pesto kihagyhatatlan, íme egy megúszós, ám isteni kaja. A receptet leírni több idő volt, mint elkészíteni. Friss, krémes ízbomba egy tányérban. Amíg ...
Még több pestós tészta itt!
DESSZERT
Klasszikus linzer baracklekvárral
Az omlós tészta megfizethető, gyors az elkészítése és nagyon egyszerű. Roppantmód sokoldalú, változatosan megtölthető, felhasználható, a végeredmény pedig egy istenei teasütemény, ...
Még több linzer itt!